top of page
ZenPoint website achtergrond.png

MASSAGE INFO.

Waarom is een massage goed voor je?

Een massage geeft heerlijke ontspanning. Maar ook is een massage heel gezond voor je lichaam. Daarom is het verstandig regelmatig een massage te nemen. De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, bijvoorbeeld: chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen worden verzacht.

Voordelen die een massage met zich meebrengt:

- Massage verbetert de bloedcirculatie

- Massage verzacht pijnlijke en stijve spieren.

- Massage verwijdert afvalstoffen , doordat de bloedcirculatie beter doorstroomt.

- Massage laat je beter in je vel zitten. (fysiek & mentaal)

- Massage laat je beter slapen. Tijdens een massage wordt er serotonine aangemaakt.

- Massage verbeterd het immuunsysteem. Je weerstand tegen ziektes wordt beter.

- Massage zorgt voor vermindering van het stresshormoon, waardoor het lichaam zich beter kan

ontspannen.

Wat kunt u verwachten?

Zodra u bent gearriveerd bij de salon, zal ik de deur voor u open doen en u vriendelijk ontvangen. Welkom bij ZenPoint Massage!

De massage salon is een nette, sfeervolle, rustgevende ruimte waar ik al vele complimenten over heb mogen ontvangen. Zelf zeg ik altijd: ''Het geeft je een warm, huiselijk gevoel.''

 

Na het ontvangst en de kennismaking mag u plaatsnemen op de massage tafel en wacht ik buiten de deur tot u aangeeft dat u klaar bent. De privacy aspecten zullen altijd toegepast worden! Wanneer u klaar bent leg ik een handdoek over u heen. Samen bespreken we uw eventuele klachten en wensen, voor de door u gekozen massage. Daarna zal ik beginnen aan de massage. Mocht er tijdens de massage nog iets zijn, zoals: een stevigere druk of juist wat zachter, dan mag u dat altijd aangeven!

 

Na afloop van de massage geef ik u de tijd om rustig aan op te staan met een glaasje water. Zodra u weer klaar bent kom ik terug en nemen we door hoe u zich voelt en geef ik u wellicht nog wat tips mee over wat u zelf thuis nog het beste kunt doen om de spieren soepel te houden. 

 

18104330731191986_edited_edited.jpg
17881924279891410.jpg
17882201650592045.jpg
image0%20(2)_edited.jpg
bottom of page