ZenPoint website achtergrond.png

TIJDEN & BEHANDELINGEN

Openingstijden

OPEN: dinsdag t/m zaterdag.

Zondag & maandag: gesloten.

De salon is alleen toegankelijk op afspraak.

Betaalmogelijkheden salon: pin & contant.

IMG_9305.jpg

Behandelingen

 

Relax Massage                      

60 min: €40,00

90 min: €59,50

Sport Massage

30 min: €30,00

45 min: €37,50

60 min: €44,50

90 min: €64,50

Nek-schouder-rug Massage 

30 min: €30,00

45 min: €37,50

60 min: €44,50

90 min: €64,50

Hotstone Massage (winter special)

60 min: €47,50 vanaf november beschikbaar

Gezichtsmassage

30 min: €27,50

45 min: €34,50

Zwangerschapsmassage

60 min: €47,50

 

Rittenkaarten:

5-rittenkaart:

Betaal 5 massages vooruit en ontvang

25% korting op de 5e massage.

10-rittenkaart:

Betaal 10 massages vooruit en ontvang 

50% korting op de 10e massage.

*meer info hierover? Alle vragen zijn welkom!

Relax Massage (een ontspannende en rustgevende massage)

Breng je lichaam en geest tot rust met deze ontspannende massage. Tijdens deze massage wordt het gehele lichaam gemasseerd (achter- en voorkant). Dat houdt in: nek, schouders, rug, benen, armen & hoofd. Na deze massage zul je volkomen ontspannen, met een gevoel van vernieuwing, naar huis gaan.

Sport Massage (een stevige massage met extra aandacht voor vaste spieren)

Veel last van pijnlijke spieren? Dan is deze massage een goede keuze voor jou! Bij deze massage worden spieren waar veel spanning op staat losser gemaakt, met als uitkomst ontspanning. Het is een zeer stevige massage.

Nek-schouder-rug Massage (een stevige massage aan de gehele rug)

Veel last van een pijnlijke rug, schouders en/of nek? Óf wil je gewoon even lekker alleen de rug gemasseerd hebben i.p.v. je gehele lichaam? Dan is deze massage zeker een aanrader voor jou! Tijdens deze massage wordt alleen de rug gemasseerd en wordt er focus gelegd op de spieren waar u last van heeft.

Hotstone Massage (een ontspannende effectieve massage met hete stenen)

Bij deze massage worden hete stenen toegevoegd tijdens de massage. De stenen worden voor ze de huid aanraken lichtjes afgekoeld in een bak met water. De hitte zorgt voor een nog betere doorbloeding en ultieme ontspanning van de spieren. 

Gezichtsmassage (een zeer ontspannende massage aan het gezicht en hoofdhuid) Pure ontspanning! Bij deze massage kan je heerlijk wegdromen. Deze massage geeft ook een positief effect op hoofdpijn, slapeloosheid, stress, onrust, etc. 

Zwangerschapsmassage (een zeer ontspannende massage tijdens de zwangerschap om heerlijk tot rust te komen) Gun jezelf en je baby rust tijdens deze ontspannende zwangerschapsmassage. Deze massage is een zachte massage die gericht is op je zwangere lichaam. De buik wordt niet gemasseerd omdat dat een gevoelige plek kan zijn tijdens de massage. Er wordt extra aandacht besteed aan de rug en benen omdat daar veel spanning op kan liggen. Ook kan je sneller vermoeid raken en vocht vasthouden. Een massage vermindert deze klachten.

17857872536057460.jpg