ZenPoint website achtergrond.png

OVER MIJ - Berit Lentjes

Mijn naam is Berit Lentjes. Ik ben geboren op 03-03-1998 en ik woon in Veldhoven, waar ook mijn salon:  ZenPoint Massage, zich bevindt. 

 

Van jongs af aan vind ik masseren al erg leuk om te doen. Ik ging vroeger bijvoorbeeld vaak bij familieleden even de schouders 'masseren'. Toen zeiden ze al dat het verrassend goed aanvoelde. Ik heb dat altijd in mijn achterhoofd gehouden.

In mijn middelbare schooltijd koos ik voor het vak: Uiterlijke Verzorging, waar masseren in voor kwam. Na die tijd ben ik gaan studeren voor Allround Schoonheidsspecialiste, daar wist ik het zeker: ''Ik wil masseuse worden.'' Dat sprak mij het meeste aan! Toen ik de studie had afgerond, met als specialisatie Massage, ben ik 3,5 jaar gaan werken als masseuse in Eindhoven, daar heb ik heel veel ervaring opgedaan en cursussen gevolgd, waaronder: de sportmassage en zwangerschapsmassage.

Na vaker de vraag te hebben gekregen of ik iets voor mezelf zou gaan beginnen, heb ik besloten de sprong te wagen en ben ik nu, sinds 8 juni 2020 officieel eigenaresse van mijn eigen bedrijf: ZenPoint Massage, waar ik super trots op ben en ik kijk er naar uit om hier nog verder in door te groeien!

Als je op mijn Instagram pagina kijkt, dan zal het je opvallen dat ik vlinders vaak als symbool gebruik voor mijn bedrijf. Waarom? Vlinders vind ik persoonlijk een hele mooie betekenis hebben en dat geeft mij motivatie. De vlinder staat voor transformatie. De groei begint als kleine rups die zich voedt met zoveel mogelijk bladgroen. Dan begint de fase van de volwassen rups. Eenmaal helemaal ingesponnen, start het proces van totale gedaanteverwisseling naar de vlinder (het groeiproces).

 

De mens heeft een vergelijkbaar proces in zich, namelijk: de groei en ontwikkeling. 

Wilt u hier graag meer over lezen? Neem dan zeker een kijkje op mijn Instagram pagina, die u bovenaan de pagina, als symbool kunt aanklikken.

17856090874987299.jpg
17877950323708375.jpg