top of page
ZenPoint website achtergrond.png

OVER MIJ - Berit Lentjes

Mijn naam is Berit Lentjes. Ik ben geboren op 03-03-1998 en ik woon in Veldhoven. Mijn massage salon ZenPoint Massage bevindt zich in Eindhoven bij Fysiotherapie Park Forum.

 

Van jongs af aan vind ik masseren al erg leuk om te doen. Ik ging vroeger bijvoorbeeld vaak bij familieleden even de schouders 'masseren'. Toen zeiden ze al dat het verrassend goed aanvoelde. Ik heb dat altijd in mijn achterhoofd gehouden. In mijn middelbare schooltijd koos ik voor het vak: Uiterlijke Verzorging, waar masseren in voor kwam. Na die tijd ben ik gaan studeren voor Allround Schoonheidsspecialiste en daar wist ik het zeker: ''Ik wil masseuse worden.'' Dat sprak mij het meeste aan! Toen ik de studie had afgerond, met als specialisatie Massage, ben ik 3,5 jaar gaan werken als masseuse in Eindhoven, daar heb ik heel veel ervaring opgedaan en cursussen gevolgd, waaronder: de sportmassage en zwangerschapsmassage.

Na vaker de vraag te hebben gekregen of ik iets voor mezelf zou gaan beginnen, heb ik besloten de sprong te wagen en ben ik nu, sinds 8 juni 2020 officieel eigenaresse van mijn eigen bedrijf: ZenPoint Massage, waar ik super trots op ben en ik kijk er naar uit om hier nog verder in door te groeien.

30-08-2022

Inmiddels ben ik al weer 2 jaar lang eigenaresse van ZenPoint Massage. Nog steeds ben ik heel blij met deze keuze en het gaat super! Ik ben dankbaar voor al mijn klanten die telkens weer met een lach op hun gezicht vertrekken uit de salon. Daar doe ik het voor. Op naar nog meer jaren vol ontspanning en geluk.

17856090874987299.jpg
17877950323708375.jpg
bottom of page