top of page
ZenPoint website achtergrond.png

OVER MIJ 

Hi! Wat leuk dat u mijn website bekijkt.

 

Mijn naam is Berit Lentjes. Ik ben geboren op 03-03-1998 en ik kom uit Veldhoven.

Mijn passie voor masseren is ontstaan binnen mijn familie. In het bijzonder mijn oma. Zij was masseuse en reiki master. Ik heb van jongs af aan al de eerste technieken van haar mogen leren en ik was dan ook vaak te vinden bij haar in de praktijk (aan huis). Het had een zelfde soort sfeer als die ik nu heb in mijn salon. Rustgevend en knus.

De naam ZenPoint Massage is gebaseerd op haar praktijk: ''Lichtpuntje''. Ik weet nog dat ik dacht aan de naam ''Rustpuntje'' voor mijn massage salon maar dat vond ik niet zo leuk klinken. Daaruit is ZenPoint ontstaan!

Ik geniet er enorm van om mensen te mogen laten ontspannen en ze met een mooie glimlach naar huis te zien gaan. Helemaal relaxed. Dat is mijn doel. 

Het dagelijks leven kan soms erg uitdagend zijn, vooral als je stress gevoelig bent en je het even niet meer weet. Op dat punt komen vele van ons. Ik ook. Daarom is het ontzettend belangrijk om jezelf en je lichaam de ontspanning te bieden (en vooral gunnen) die het verdient. Kies voor jezelf en kies voor dat momentje rust om erna weer vol gas te kunnen knallen in jouw dagelijks leven!

 

Liefde voor jezelf, is nog meer liefde kunnen geven/overbrengen aan anderen.

Ik ben een aantal jaren geleden gestart met het werken in dienst als masseuse en na vaker de vraag te hebben gekregen of ik iets voor mezelf zou gaan beginnen heb ik besloten de sprong te wagen en ben ik nu sinds 8 juni 2020 officieel eigenaresse van mijn eigen bedrijf ZenPoint Massage waar ik super trots op ben. Inmiddels heb ik in totaal een ervaring opgebouwd van 7 jaar en ik kijk ernaar uit om nog verder door te groeien in mijn passie!

17856090874987299.jpg
17877950323708375.jpg
bottom of page